Ο Τάκης Μαγγίνας γεννήθηκε στην Αθήνα και συγκεκριμένα στον Άγιο Στέφανο τον Μάιο του 1962 όπου και μεγάλωσε.
Σπούδασε μηχανολόγος μηχανικός αλλά ποτέ δεν εξάσκησε αυτό το επάγγελμα γιατί από την πρώτη στιγμή τον κέρδισε ο κόσμος του κρέατος. Δούλεψε για κάποια χρόνια ως υπάλληλος κρεοπωλείου και το 1987 κατάφερε μαζί με τη σύζυγο του να ανοίξουν το πρώτο τους κατάστημα κρεοπωλείο στην Κηφισιά.
Με πολλή δουλειά και κόπο αλλά και με απεριόριστη αγάπη για αυτό που έκαναν κατάφεραν το 2002 να μεταφερθεί η επιχείρηση σε έναν μεγαλύτερο χώρο και να ανοίξουν τους ορίζοντες τους και σε αλλά είδη πέραν του κρέατος και να προσφέρουν στον κόσμο που τους εμπιστευόταν μια μεγάλη γκάμα προϊόντων που πλαισιώνουν το κρέας.
Από τότε έως σήμερα πολλά έχουν αλλάξει. Ένα όμως παραμένει το ίδιο. Η μεγάλη τους αγάπη για αυτό που επέλεξαν να κάνουν και η ποιότητα των προϊόντων αλλά και των υπηρεσιών για να μπορούν να ανταποκριθούν στις προσδοκίες των πελατών τους.
Με το πέρας των χρόνων η ομάδα μεγάλωσε καθώς πλέον και τα παιδιά τους έχουν μπει δυναμικά στον χώρο βάζοντας και εκείνα τις ιδέες και τα όνειρα τους στην επιχείρηση.
Ως νέοι άνθρωποι και περισσότερο εξοικειωμένοι με την τεχνολογία βοηθούν ώστε να συμβαδίζει η επιχείρηση με τις εξελίξεις.
Είμαστε μια ομάδα με γνώσεις πάνω στο κρέας και με μεγάλη αγάπη για αυτό που κάνουμε. Με σεβασμό πάντα προς το πελάτη εξυπηρετούμε και προσφέρουμε υψηλής ποιότητας προϊόντα προσεκτικά διαλεγμένα για να σας ικανοποιήσουμε. Προσπαθούμε να διευκολύνουμε την καθημερινότητα σας με όσες υπηρεσίες μπορούμε όπως είναι το delivery με αυθημερόν παράδοση και μια μεγάλη γκάμα προϊόντων που συνοδεύουν και πλαισιώνουν το κρέας. Στηρίζουμε πάντα το ελληνικό τοπικό προϊόν από το κρέας μέχρι τα τυριά, τα κατεψυγμένα και τις συνοδευτικές σάλτσες παρέχοντας βέβαια και προϊόντα εισαγωγής πάντα τηρουμένων των προδιαγραφών με τις οποίες πρέπει να ταξιδέψουν και να φτάσουν στο πιάτο σας. Χαιρόμαστε να ακούμε τα σχόλια σας, θετικά ή αρνητικά καθώς μας βοηθούν να τροποποιούμε και να βελτιώνουμε τις υπηρεσίες μας.